Hemstädning Solna: Få tid över till annat medan vi gör hemmet skinande rent!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Solna för dig som vill använda din tid till annat än att städa. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Vi städar lägenheter och hus i Stockholm med omnejd. En gemensam nämnare bland våra kunder är att man finner det svårt att få tiden att räcka till. Med anlitad städhjälp blir vardagen lite enklare och skönare. Under fliken "VAD INGÅR" hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionell städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

STÄDNING EFTER DINA BEHOV OCH LIVSSITUATION

Utsikt över friends arena i SolnaVåra kunder väljer oftast att få städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill hjälp med städningen beror olika faktorer såsom bostadsyta, antal boende och hur ens vardag ser ut. Du kan exempelvis låta oss göra en större mer genomgående städningen ena veckan och en lättare städning den andra. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg som passar just dina behov!

ÅTERKOMMANDE PERSONAL FÖR DIN TRYGGHET I SOLNA

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund i Solna. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Du vet väl om att du kan nyttja avdraget för RUT? Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det tar utföraren hand om. Ring oss gärna för pris och rådgivning 08-22 22 26 eller skicka ett mail rörande Hemstädning Solna!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: