Hemstädning Nacka - få mer tid över till annat | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Nacka med Anne Blom Städ & Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i Nacka kommun. Vi har städat i många privathem och hos företag i Stockholms län med strålande resultat. Vi utför städuppdrag dagligen över hela Nackaområdet med nöjda och återkommande kunder.

Med vårt huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till våra kunder i hela Nacka kommun. För dig som vill använda din tid till annat än att städa, är vår hemstädningstjänst en perfekt lösning. Vi städar och ni får mer tid till annat!

Under fliken "VAD INGÅR" hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Välkommen till Anne Blom Städ & Service, en professionell städfirma som värnar och vårdar ditt hem!

HEMSTÄDNING NACKA - VI STÄDAR HEM EFTER ERA BEHOV

Hemstäd Nacka heter vår städtjänst för hemstädning hos privatkunder i Nackaområdet. Vanligtvis väljer våra kunder att boka städning varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha hjälp med städningen beror på olika saker, så som bostadens storlek, antal boende och hur er vardag ser ut. Du kan t.ex. välja att ha större och mer genomgående städning den ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan tillföra i din vanliga veckostädning.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Med Anne Blom som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel.

Nu kan ni även beställa hem hudvård och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

TRYGG OCH TREVLIG PERSONAL FÖR EN PÅLITLIG OCH SÄKER HEMSTÄDNING

Värmdöleden i NackaVi vill att våra kunder känner sig trygga och bli trevligt bemötta av vår städpersonal. Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund så att du ska känna dig säker. Personalen är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade.

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

HEMSTÄDNING OCH RUT-AVDRAG

Vill du ha städhjälp i Nacka och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Nacka.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: