Hemstädning Huddinge: Vi tar hand om städandet så du får tid till annat!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning i Huddinge för dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder! Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

För dig som vill använda din tid till annat än att städa

En gemensam nämnare bland våra kunder är att man finner det svårt att få tiden att räcka till. Med anlitad städhjälp blir vardagen lite enklare och skönare. Under fliken "VAD INGÅR" hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Vi städar lägenheter och hus i Huddinge och övriga Stockholm med omnejd.

STÄDNING EFTER DINA BEHOV

Våra kunder väljer oftast att få städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill hjälp med städningen beror olika faktorer såsom bostadens storlek, antal boende och hur ens vardag ser ut. Du kan exempelvis låta oss göra en större mer genomgående städningen ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är exempel på städtjänster du kan komplettera din vanliga veckostädning med.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs, även stegar och dammsugare. Med oss som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel. Dessutom kan ni beställa hem hudvård och badrumsartiklar från populära Merakis sortiment till rabatterat pris, ring eller maila oss för mer information.

Återkommande personal för din trygghet och trivsel

Jokkmokktält i Huddinge CentrumVi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

Rutavdrag för städning

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper ROT- eller RUTTJÄNSTER ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det tar vi hand om. Vi drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du har rätt till avdraget samt hur stort avdrag du kan göra kan du läsa mer om hos Skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kalkylformulär rörande pris och andra frågor om Hemstädning i Huddinge!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: