Hemstädning Hägersten, Fruängen, Mälarhöjden: Använd din tid till annat än att städa

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Hägersten med Anne Blom Städ & Service är en trygg och professionell städtjänst för dig som bor i Hägersten. Vi har städat i många privathem och hos företag i Hägersten med strålande resultat. Vi utför städuppdrag dagligen över hela Hägersten med nöjda och återkommande kunder. Anne Blom hemstädning erbjuder återkommande städning, storstädning och fönsterputsning. Vi ser till att utföra en städning som passar ditt hem och ditt liv.

Med vårt huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till våra kunder i hela Hägersten såsom: Hägerstensåsen, Mälarhöjden, Fruängen och Hägersten Centrum. Vi har skräddarsytt vårt utbud och kompetens för att ta hand om just ditt hem på bästa möjliga sätt så att du får tid över till annat.

Under fliken "VAD INGÅR" hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Välkommen till Anne Blom Städ & Service, en professionell städfirma som värnar om och vårdar ditt hem!

HEMSTÄDNING HÄGERSTEN - VI STÄDAR EFTER KUNDENS BEHOV

Hemstäd Hägersten heter vår städtjänst för hemstädning hos privatkunder i Hägersten. Vanligtvis väljer våra kunder att boka städning varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha hjälp med städningen beror på olika saker, så som bostadens storlek, antal boende och hur er vardag ser ut. Du kan t.ex. välja att ha större och mer genomgående städning den ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan tillföra din vanliga veckostädning. När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som vi strävar efter att du ska känna efter varje besök.

Regnbåge över hus i Aspudden, HägerstenVår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Med Anne Blom som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel.

Som Hemstädskund får ni även 20% rabatt på allting i Inspirationsbutiken där ni kan handla allt från hudvård från Meraki till hälsokost och produkter designade av Ernst Kirchsteiger.

TRYGG OCH TREVLIG PERSONAL - HEMSTÄD HÄGERSTEN

Vi vill att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår städpersonal. Vi jobbar i största möjliga mån för att samma personal återkommer till dig som kund så att du ska känna dig säker. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Personalen är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

HEMSTÄDNING - RUT-AVDRAG

Vill du ha hemstädning i Hägersten och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som hemstädning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan du gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Kontakta vår kundtjänst på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Hägersten.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: