Hemstädning Danderyd och Djursholm: Få tid över till annat. Vi sköter städningen!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

Hemstädning Danderyd och Djursholm för dig som vill använda din tid till annat än att städa. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht. Vi städar lägenheter och hus i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Stocksund och Stockholm med omnejd.

En gemensam nämnare bland våra kunder är att man finner det svårt att få tiden att räcka till. Med anlitad städhjälp blir vardagen lite enklare och skönare. Under fliken "VAD INGÅR" hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem i Danderyd eller Djursholm.

STÄDNING EFTER DINA BEHOV I DANDERYD ELLER DJURSHOLM

DanderydsbadetVåra kunder väljer oftast att få städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill hjälp med städningen beror olika faktorer såsom bostadsyta, antal boende och hur ens vardag ser ut. Du kan exempelvis låta oss göra en större mer genomgående städningen ena veckan och en lättare städning den andra. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg som passar just dina behov!

ÅTERKOMMANDE PERSONAL FÖR DIN TRYGGHET

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund i Danderyd och Djursholm. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

RUT— SÅ FUNGERAR DET

Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms Hemstädning Danderyd eller Djursholm!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: