Hemstädning i Bromma med kvalité

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp hem pris2

När du behöver en städare i Bromma är du varmt välkommen till oss på Anne Blom!

Vi har ett helt gäng duktiga städare hos oss och vi tar gärna ett helhetsansvar inom lokalvård eller byggstädning om det behövs.

Det kan vi göra tack vare att vi har duktiga medarbetare med lång erfarenhet från allt inom små arbeten till fullständig lokalvårdnad. Vi är oerhört stolta över våra städare i Bromma och det arbete som de utför varje dag. De är punktliga, noggranna och alltid effektiva. Dessutom är de trevliga och artiga och sätter alltid dig som kund i främsta rummet.

Våra städare arbetar alltid två och två och ingår i team om 6-8 personer som i största mån återkommer till dig som kund. Detta ger dig en chans att lära känna dina städare och ökar tryggheten både för dig och för oss. Alla våra anställda har dessutom kollektivavtal och kontrolleras i belastningsregistret innan de anställs.

Hemstäd i Bromma med kunskap och noggrannhet i fokus

Spårvagn i Bromma

Som hemstädare i Bromma vi är alltid noga med att se till att vi under arbetet har en bra kommunikation med dig kring vad som händer och när det sker.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och vi svarar på dina frågor och förklarar det som du undrar över. Du kan alltid ringa oss på kontoret så gör vi vårt yttersta för att lösa eventuella problem och svara på frågor.

Vill du anlita oss för hemstädning i Bromma? Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär så berättar vi mer!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: