Frågor och svar

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

 

Kontaktknapp

VIKTIGT ATT VETA OM GOLVVÅRD

Golvvård innebär att vi återställer golvytor efter slitage på arbetsplatser. Det är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom, för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder. Inte minst viktigt för att kunna minimera vår miljöpåverkan så långt det går i förhållande till kvaliteten på renoveringen.

Några av våra medarbetare har specialistkompetens för att hand om alla typer av golv. Golvvård inleder vi alltid med grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. En välgjord golvvård är ofta klart lönsam jämfört med att lägga helt nya golv på stora ytor.

Vi har förtroendet och kunskapen att vårda Forssellstrappan. Vi har genomgått specialistutbildning och kan återställa dessa trappor där de har blivit felaktigt behandlade.

DET VÅRA KUNDER OFTAST FRÅGAR OM

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

Frågor och svar:

Vad är den största anledningen till att vi behöver golvvård i våra lokaler?

Den största anledningen till att våra kunder behöver ha hjälp är att deras golv har blivit skadade på ett eller annat sätt. Oftast är våra kunder kontor med många anställda vilket gör att förslitningen är hög på golvytorna. En annan vanlig anledning är att någon har tappat något i golvet som har gett upphov till en skada. Repor är också vanliga, dessa uppstår främst när större föremål dras över golvet vid ommöblering eller liknande.

Skador på golv uppstår vanligen av:

 1. Vanlig förslitning
 2. Föremål som tappas rakt ner i golvet
 3. Repor från bord och stolar

Varför är fördelarna med golvvården som vi erbjuder?

 1. Ditt golv kan bli återställt om det uppstår skador
 2. Dina golv blir skinande och rena och ger ett bra intryck för personal och era kunder som finns på kontoret
 3. Golvet får en längre livstid
 4. Vi är pålästa och har specialutbildning i hur de olika typerna av golv ska hanteras på bästa sätt.

Vad är Forssellstrappan?

Det är namnet på ett företag som tillverkar golv, trappor och ytskikt, just trappan är mycket vanlig och finns i väldigt många svenska fastigheter, de tillverkar också ytskikt till golv som ofta återfinns på kontor och i fastigheter runt om i Sverige. Som du kan läsa ovan har vi utbildning i hur man vårdar detta material på bästa sätt.

Vilka golvtyper kan ni på Anne Blom behandla?

Vi tar hand om era golv i följande material:

 • Plastgolv
 • Gummigolv
 • Trägolv
 • Stengolv
 • Linoleumgolv
 • Heltäckningsmatta – mattvätt

Var i Sverige kan vi utföra golvvård?

Vi utför golvvård i Stockholmområdet med omnejd.

 

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: