Golvvård Stockholm: Vi sköter om era golv med skinande resultat

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård innebär att vi återställer golvytor efter slitage på arbetsplatser. Det är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder. Vi har specialistkompetens bland våra medarbetare för att hand om alla typer av golv. Arbetet inleds med en grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. Ett golv som sköts på rätt sätt håller längre och ger det intryck och känsla ett riktigt bra golv ska ge.

VI VÄRNAR OM MILJÖN OCH ERA GOLV

Genom att arbeta med utvalda miljömärkta produkter och smarta metoder minimerar vi vår miljöpåverkan. Detta är bra för era golv och för miljön.

Ett tips!

Innan du lägger dyra pengar på inredning, fundera igenom vilka golvmaterial dina rum består av och gör en lista. Kontakta sedan en duktig städfirma – eller läs in dig på golvmaterialen själv på nätet. Ofta, med ganska enkla medel, kan du förhöja upplevelsen i rummen avsevärt – och samtidigt kanske spara in på både möbler och mattor. Lite mer kunskapskrävande golvvård kan Anne Blom Städ & Service hjälpa dig med.

KONTAKTA OSS GÄRNA

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär. Vi kan hjälpa dig med vår tjänst Golvvård i Stockholm!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: