Golvvård Solna: Vi utför arbeten inom golvvård i hela Stockholm

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård Solna är tjänsten riktad till företag i Stockholmsområdet. Vi återställer golvytor efter slitage som uppstår under årens lopp. Golvvård är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder.

Vi har specialistkompetens bland våra medarbetare för att hand om alla typer av golv. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. Ett golv som sköts på rätt sätt håller längre och ger det intryck och känsla ett riktigt bra golv ska ge.

VÄRNAR OM MILJÖN OCH ERA GOLV

Genom att arbeta med utvalda miljömärkta produkter och smarta metoder minimerar vi vår miljöpåverkan. Detta är bra för era golv och inte minst för miljön!

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Bild på Arenastaden i SolnaÄr du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär om du undrar något kring Golvvård Solna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: