Golvvård Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård Sollentunaär en tjänst vi erbjuder företag i Stockholms län. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare i Sollentuna kommun. Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång. Ett välskött golv håller längre och efter vår behandling ger golvet ett intryck och en känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Generellt sett inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Utefter det behandlar vi golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan och avslutar sedan med en finsh.

Golvvård är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade för att alltid ha det senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder.

För alla Sollentunas företag erbjuder vi den vård och omsorg som deras golv behöver!

GOLVVÅRDARE I SOLLENTUNA - VI VÄRNAR OM DITT GOLV OCH VÅR MILJÖ

Golvvådare i Sollentuna som värnar om ditt golv och vår miljö hittar du hos oss. Anne Blom Städ & Service arbetar med noga utvalda miljömärkta produkter som minimerar påverkan av vår miljö och ditt företags golv.

Edsbergs slott i SollentunaVi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för Sollentunas fina miljö!

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Sollentuna? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionell städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

  • kontorsstädning
  • trappstädning
  • golvvård
  • bygg- & etableringsstädning

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Sollentunas kommun med att göra både hem och företag skinande rena.

Är du på väg till, eller flyttar inom Sollentuna tar vi gärna hand om er flyttstädning, visningsstädning och självklart er regelbundna veckostädning så att du får mer tid över till annat!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: