Golvvård Södermalm på rätt sätt | Anne Blom Städ

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård i Södermalm med Anne Blom Städ & Service gör dig nöjd med skinande resultat av dina golv!

Med 20 års erfarenhet i städbranschen erbjuder vi dig som bor i Södermalm en professionell städfirma med kunskaperna om hur man vårdar golv på bästa sätt på ett mijövänligt vis.

Vi har städat i många hem och företag runt om i Stockholm och Söder. Vi har specialistkompetensen som krävs för att kunna vårda och sköta alla typer av golv som ger ett fantastiskt resultat. Ett golv som vårdas på rätt sätt håller längre och ger intryck och känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Södermalm när ni är i behov av vård av era golv.

Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

GOLVVÅRDARE I SÖDERMALM - VI KAN GOLVVÅRD OCH GOLVSSKÖTSEL

Golvvårdare i Södermalm hittar du hos Anne Blom Städ & Service, vi har specialistkompetens för vård och skötsel av alla typer av golv. Våra golvvårdare återställer golvytor efter slitage som uppstår efter årens lopp hos er som har kontor i Söder.

Golvvård är en tjänst som är riktad till företag i Stockholmsområdet och Södermalm. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål.

Yttersta Tvärgränd på SödermalmGolvvård är en vetenskap vi ser till att hålla oss uppdaterade inom. Det ligger i vårt intresse att vi alltid ska ha den senaste kunskapen om material och metoder för att vi alltid ska kunna ge våra kunder den bästa service och golvvård.

RÄTT MATERIAL FÖR ERA GOLV OCH MILJÖ

Vi arbetar med utvalda miljömärkta produkter och smarta arbetsmetoder för att minimera vår inverkan på era golv, vår personal och självklart på miljön.

Kom gärna och besök oss och titta in i Inspirationsbutiken Anne Blom som är en fristående del av Anne Blom Städs & Service. Den öppnades som en 20-års jubileumsgåva från Anne Blom till sig själv, sin personal och städkunder. Målet med Inspirationsbutiken Anne Blom är att inspirera och erbjuda det absolut bästa till bästa pris. Vi erbjuder 20% rabatt på allt i butiken till våra hemstädskunder samt anställda på företag där vi städar ert kontor.

GOLVVÅRD—KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst Golvvård i Södermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: