Golvvård Järfälla - från slitna golv till nytt - Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård Järfälla är en tjänst vi erbjuder företag i hela Järfälla. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare i Järfälla. Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång. Ett välskött golv håller längre och efter vår behandling ger golvet ett intryck och en känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Känns ditt golv trist och grått? Behöver ditt golv lite kärlek och omsorg? Vill ni återställa golvet efter år av slitage? Då har ni hittat rätt! Vi på Anne Blom Städ & Service håller oss alltid ajour med det senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder.

Vi utför golvvård på olika sorters golv, så som:

  • Trä
  • Linoleum
  • Olika typer av stengolv

Generellt sätt inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Därefter behandlas golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan för att sedan avslutas med en finish.

För alla företag i Järfälla och i Stockholms Län erbjuder vi den golvvård och omsorg som era golv behöver!

GOLVVÅRDARE JÄRFÄLLA - VI TAR HAND OM ERA GOLV OCH VISAR HÄNSYN MOT NATUREN

Transformatorstation i Skälby JärfällaGolvvårdare Järfälla via Anne Blom är golvspecialisterna som värnar om ditt golv och vår miljö. Vi använder oss endast utav väl utvalda miljömärkta produkter för att värna natur och människor.

Vi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för vår vackra miljö! Vi strävar alltid att göra det bättre och Anne Blom Städ & Service är en städpartner som du och omvärlden kan vara nöjd med!

KONTAKTA OSS& FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Järfälla? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Järfälla med att göra både hem och företag skinande rena.

Är du på väg till, eller flyttar inom Järfälla tar vi gärna hand om er flyttstädning, visningsstädning och självklart er regelbundna veckostädning så att du får mer tid över till annat!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Järfälla.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: