Golvvård Huddinge: Professionell golvvård i hela Stockholm

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård Huddinge för dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

VI KAN GOLVVÅRD HUDDINGE OCH GOLVSSKÖTSEL

Golvvård är tjänsten från Anne Blom Städ & Service som är riktad till företag i Stockholmsområdet och Huddinge. Vi har specialistkompetens bland våra medarbetare för att hand om alla typer av golv. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål.

Kosläpp i HuddingeEtt golv som sköts på rätt sätt håller längre och ger det intryck och känsla ett riktigt bra golv ska ge. Vi återställer golvytor efter slitage som uppstår efter årens lopp. Golvvård är en vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder.

RÄTT MATERIAL FÖR MILJÖN OCH ERA GOLV

Vi arbetar med utvalda miljömärkta produkter och smarta metoder för att minimera vår inverkan på miljön. Detta är bra för era golv, vår personal och såklart för miljön!

Kom gärna och besök oss och titta in i Inspirationsbutiken Anne Blom som är en fristående del av Anne Blom Städservice. Den öppnades som en 20-års jubileumsgåva från Anne Blom till sig själv, sin personal och städkunder med målet att inspirera och erbjuda det bästa av det bästa till bästa pris. Vi erbjuder 20% rabatt på allt i butiken till våra hemstädskunder samt anställda på företag där vi städar ert kontor.

GOLVVÅRD—KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär om du undrar något kring Golvvård Huddinge eller våra övriga tjänster.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: