Golvvård Hägersten - Låt professionella golvvårdare ta hand om dina golv

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Golvvård Hägersten är en tjänst vi erbjuder företag. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare. Bra golvvård förlänger livslängden på dina golv, därför rekommenderar vi att du underhåller dina golv periodiskt genom t.ex. polering och boning.

Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång. Ett välskött golv håller längre och efter vår behandling ger golvet ett intryck och en känsla som ett riktigt bra golv ska ge. Det kan handla om allt från att hitta rätt produkter och lösningar som håller golven rena, till specialbehandlingar, så som impregnering och diamantslipning, när golvet behöver extra vård.

Känns ditt golv trist och grått? Behöver ditt golv lite kärlek och omsorg? Vill ni återställa golvet efter år av slitage? Då har ni hittat rätt! Vi på Anne Blom Städ & Service håller oss alltid ajour med de senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder. Exempelvis kan vi hjälpa dig med större lokalytor så som gymnastiksalar, skolor, kontor, matsalar, idrottshallar, restauranger, butiker med mer. Vi erbjuder professionell golvvård för de allra flesta typer av golv så som:

  • Trägolv
  • Linoliumgolv
  • Plastgolv
  • Betonggolv
  • Klinkergolv

Generellt sett inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Därefter behandlas golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan för att sedan avslutas med en finish.

För alla företag i Hägersten erbjuder vi den golvvård och omsorg som era golv behöver!

GOLVVÅRDARE HÄGERSTEN - GOLVSPECIALISTER SOM VÄRNAR OM MILJÖN

Golvvårdare Hägersten från Anne Blom är golvspecialisterna som värnar om ditt golv och vår miljö. Vi använder oss endast utav väl utvalda miljömärkta produkter för att värna natur och människor.

Snötäckt gata i Aspudden, HägerstenVi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för Hägerstens fina miljö!

Maskinen som vi använder oss av använder bara rent vatten och inga kemikalier vid städning. Vår maskin sparar på miljön samtidigt som det får ditt golv att skina som nytt. Vi strävar alltid att göra det bättre och Anne Blom Städ & Service är en städpartner som du och omvärlden kan vara nöjd med!

KONTAKTA OSS - PRIS OCH RÅDGIVNING

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Hägersten? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Hägersten med att göra både hem och företag skinande rena.

Är du på väg till, eller flyttar inom Hägersten tar vi gärna hand om er flyttstädning, visningsstädning och självklart er regelbundna veckostädning så att du får mer tid över till annat!

Om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Hägersten är du välkommen att ringa vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriva till oss via vårt webbformulär.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: