Frågor och svar om Anne Bloms fönsterputsning

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Här är några frågor och svar om Anne Bloms fönsterputsningstjänst

Vad ingår i en fönsterputsning?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

Hur ofta bör jag anlita Anne Blom för fönsterputsning?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

För dig som bor eller har din arbetsplats nära en väg

Vältrafikerade vägar är ett problem för dina fönster då avgaser från bilar, bussar och lastbilar fastnar på dina fönster, vilket försämrar inflödet av ljus och skymmer utsikten.

Hur kan jag underlätta för er när ni kommer och putsar mina fönster?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

Kan jag boka fönsterputsning även under vintern?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

Kan jag boka fönsterputsning separat?

Ja, du förpliktar dig inte till någon annan typ av städning och du kan boka en rengöring av dina fönster separat från våra andra tjänster. Vill du inkludera denna tjänst till någon annan tjänst som vi erbjuder så går det givetvis bra.

Vad baseras priset för en fönsterputsning på?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: