Fönsterputsning Stockholm City | Fönsterputs Stockholm City | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning Stockholm City med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck såväl inifrån som utifrån.

Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Stockholm City. Fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs.

Fönsterputs är en tjänst som kan beställas antingen tillsammans med eller separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och på Stockholm City med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet.

STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING
FÖNSTERPUTS STOCKHOLM CITY FÖR HEM OCH FÖRETAG

fontan stockholm city

Fönsterputs i Stockholm City är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du vill ha skinande rena fönster.

Med 20 års erfarenheter inom städbranschen så kan vi tryggt hävda att vi är städexperter. Med Anne Blom som städföretag så kan du som kund känna dig trygg med att vi tar hand om din städning, oavsett om du är privatperson eller företagare och oavsett var helst du än behöver oss runt om i Stockholm City.

Vår städpersonal arbetar med stor försiktighet och respekt gentemot dig som kund. Du kan känna dig lugn med att ditt hem är i trygga händer. Vår personal är inte bara såväl legitimerade som kontrollerade i brottsregistret, som fullt försäkrade och dessutom kollektivanslutna.

Med omfattande städkunskaper och lång erfarenhet av fönsterputs så har vi vad som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ditt hem och på din arbetsplats. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter som är noga utvalda för att skona såväl ditt hem som vår miljö. Vi vill uppfylla ditt och din familjs välmående med ett välstädat och väldoftande hem, med minsta påverkan av miljön.

Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I STOCKHOLM CITY

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Stockholm City erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION FÖR TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I STOCKHOLM CITY

Priset för tjänsten Fönsterputs på Stockholm City är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt också i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Stockholm City.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: