Fönsterputsning Norrtälje | Fönsterputs Norrtälje | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning Norrtälje med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Norrtälje.

Allt ifrån invändig till utvändig fönsterputsning åt privatpersoner i övernattningslägenheter till "vanliga" boenden, men även åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Norrtäljes alla gator och gränder framförallt såsom:

 • Från Bältartorp till Kvisthamra
 • Från Solbacka till Mosebacke
 • Från Tullgränd till Narvagatan
 • Från Roslagsgatan till Frötunagatan
 • På såväl Strandvägen till Fågelsångsvägen

Oavsett vilket så är vi vana av att hjälpa privata ägare såsom företagare att putsa sina fönster till bättre utsikter varje år. Det är mer en fråga om vi kommer att vara vid ett fönster nära dig inom kort.

Anneblom ger dig skinande utsikter med vår fönsterputsning 

Dina fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs. Med tjänsten Fönsterputs som kan självklart också beställas separat utifrån våra andra städtjänster, men det är vanligast att våra återkommande kunder ger oss minst ett fönsterputs uppdrag om året.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Norrtälje med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Fönsterputsning som ger dig skinande utsikter i Norrtälje.

FÖNSTERPUTS NORRTÄLJE - VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

gatumiljo norrtalje

Fönsterputs i Norrtälje är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om Norrtälje, vi skapar enkelhet för dig och din familj eller företag. Med Anne Blom som städföretag så kan du som kund känna dig både trygga som nöjd, men också hur värdefull tiden vi ger dig som företagare eller familj att syssla med annat.

Vi har städpersonal som arbetar med extra försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö.

Oavsett vilken tjänst du köper ifrån AnneBlom Städservice, så vet vi att ökar din känsla av välmående för dig och din familj eller företag genom kvalitativ städning och underbar personal som hjälper dig.

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA STÄDTJÄNSTER I NORRTÄLJE

Vi tar hand om all din städning i hemmet, då du vill ha mer tid över till annat i familjen.

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner i Norrtälje:

 • Flyttstäd Norrtälje
 • Visningsstäd Norrtälje
 • Storstäd Norrtälje
 • Hemstäd Norrtälje
 • Äldreflytt och Dödsbo Norrtälje

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Norrtälje erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

Alla våra andra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I NORRTÄLJE

Priset för tjänsten Fönsterputs i Norrtälje är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Det bästa är att fönsterputs för dig i Norrtälje, kommer att ge dig känslan av nya fönster, vilket är vårt mål.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 0176-55 700 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Norrtälje.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: