Frågor och svar om Flyttstädning Stockholm av Anne Blom

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

 

knapp flytt pris

Frågor och svar om flyttstädningen

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

Vad ingår i en flyttstädning utförd av Anne Blom?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du ta en titt i PDF filen du hittar ovan.

Vilka typer av bostäder kan ni flyttstäda?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.

För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.

Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

Hur långt i förväg måste jag boka?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

Måste alla möbler vara utflyttade?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

Vad händer om hyresvärden eller nästa person som flyttar in inte är nöjd?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.

Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avbelasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

 

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: