Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

 

knapp flytt pris

Flyttstädning – det är nu som varje litet skrymsle i hemmet vänds ut och in. Säkert har du egna idéer om vad som är en tillräckligt OK städning, men det är inte förrän nu som professionella inspektörer kan ställa krav på din noggrannhet. Branschnormerna, sett till Stockholm med kringkommuner, är ganska stränga och du kan alltså få betala ersättning om din flyttstädning inte håller måttet.

Om du istället lägger ut jobbet så blir det du som bestämmer

Därför brukar de flesta bli rekommenderade att lämna ansvaret till proffs som vet vilken städning som krävs och som har rutinen att städa snabbt. Vi på Anne Blom Städ & Service är vana vid utmaningar som beläggning i golvbrunnar och skrymslen under diskbänken och ludd bakom elementen och WC-lukt och garderobshyllor och källarförråd och fläckiga mattor och ömtålig stuckatur och proppskåp och spindelnät och fettrester och katthår och... ja. De flesta inser fördelarna med att slippa ansvaret.

Ett bra krav att ställa är att du garanterat blir ansvarsbefriad

Flyttstädning enligt Anne Bloms kvalitetstänk startar utifrån de normer som Mäklarsamfundet och fastighetsägare i Stockholm satt upp. Vi lämnar dessutom en Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning i form av en checklista på allt det vi städat. Vi garanterar kvalitet på utförandet, och vi tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. För din egen del är du garanterat fri från hela ansvaret.

Här kan du se vad som finns med i pdfChecklistan för Flyttstädning.

 

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: