Flyttstäd och Flyttstädning Stockholm City: Enkelt och smidigt och professionellt för dig

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Stockholm City med Anne Blom som städleverantör kommer att ge dig och din familj mer tid över till annat i samband med flytten. Ni slipper tänka på allt som rör städning inför och efter er flytt och kan koncentrera er på planer, packning och organisation.

Och detsamma gäller givetvis för företag som är i flyttagen.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Stockholm City med ett skinande rent resultat. Vi kan det här med flyttstädning.

GÖR RENT I ALLA SKRYMSLEN OCH VRÅR - FLYTTSTÄDNING FÖR DIG I STOCKHOLM CITY

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Stockholm City. Behöver du hjälp med motsträviga beläggningar som inte släpper? Vill du få hjälp med att städa skrymslen och vrår inför och efter er flytt?

Vi städar din fastighet - vare sig det handlar om en lägenhet, en villa eller en kontorslokal - så att en professionell inspektör blir mer än nöjd.

Våra trevliga lokalvårdare i Stockholm City-teamet jobbar snabbt och noggrant. Dessutom så kan de ge dig råd och tips kring hur dina visioner för t.ex. en bostad eller kontorslokal som du skall flytta in i bäst kan förverkligas.

När vi är klara med flyttstädningen så lämnar vi alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

KOMPETENS OCH ERFARENHET INOM FLYTTSTÄD STOCKHOLM CITY

kungstradgarden stockholm city

Vi är de bästa flyttstädarna i Stockholm City, vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Stockholm City med omnejd under många år:

  • från Sergels Torg till Blekholmsterrassen
  • från Gustav Adolfs Torg till Norra Bantorget
  • från Hötorget till Stockholm Central
  • från Tegelbacken till Norrmalmstorg

Fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen?

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom arbetar alltid med skonsamma städprodukter som värnar om Stockholms Citys hårt ansatta miljö. Vår personal arbetar med omsorg om och med respekt för ditt hem, och vi vinnlägger oss om att på bästa sätt bevara bostadens alla ytor.

Vi har kunskaperna som krävs för att alla flyttstädningarna som vi genomför utförs på såväl ett effektivt som miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster för dig i Stockholm City.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd - när du vill anlita kompetent personal för flyttstädning Stockholm City!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: