Anne Blom Home Logo

homelogo2

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.
  • Kontorsstäd.
  • Städning av kök.
  • Trappstädning.
  • Fönsterputs.
  • Städning av arbetsplats.
  • Städning av mötesrum kontor.
  • Dammsugning av konferensrum.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Stockholm som sparar både tid och energi för flytten. Det är förmånligt att se till att en professionell städfirma utför en riktig flyttstädning efter en checklista. Flyttstäd utför vi på Anneblom i hela Stockholmsområdet varje dag. Vi städar inför flytt i hela Stockholmsområdet såsom Norra, Södra samt Östra och Västra Stockholm.

Städning inför flytt i Stockholm med rätt krav

Anne Blom Städ & Service hette vid starten för 20 år sedan Anne Blom Flytt & Städ, och som namnet avslöjar så inriktade vi oss på flyttstädningar redan från början. Vår långa erfarenhet har gett oss en god förmåga att planera och utföra flyttstädningar med mycket gott resultat.

Bild på Kungsholmen över vattnetAvlastningen av att inte behöva tänka på flyttstädningen både före och efter flytt kan många gånger vara en livräddare i den potentiellt stressiga situation som en flytt innebär.

Vi ser till att den inflyttande parten får en checklista av oss över vad som har blivit utfört vid städningen, och att de kontaktar oss direkt om det skulle finnas frågetecken. Därför hjälper vi dig att kunna rikta ditt fokus på ditt nya hem istället för det gamla helt enkelt.

Visningsstädning Stockholm för mäklarvisningen

Vi ser till att ni inför försäljningen har ett snyggt, rent och prydligt boende att visa upp för både mäklare och köpare. Att avlasta er inför flytten med allt som har med städning att göra med är vårt mål. Det viktigaste för oss är att ert hem visas i toppskick och att ni så småningom får ett nytt boende som passar er nuvarande situation utan några som helst bekymmer på vägen.

Checklista för flyttstädning

Vi hjälper inte bara till med städningen inför flytten. Vi har en detaljerad checklista som vi använder oss av så att allt skall se snyggt ut för nästa inflyttande, vilket gör att när ni bokar städningen så lämnar ni också över ansvaret för städningen helt till oss. Vi rengör golv, väggar, fönster, dörrar, snickerier såsom lister och karmar. Våttorkar och dammtorkar. I kök och badrum sker en mer omfattande rengöring av väggar, vitvaror, badkar samt golv.

Vi checkar av allt så att ni vet att alla era önskemål har blivit uppfyllda. För en mer detaljerad beskrivning se vår utförliga pdfchecklista för flyttstädning

Anlita oss helt enkelt för kvalitetssäkrad flyttstädning i Stockholm!

Kontorsstädning

Trappstädning

Hemstädning

Storstädning

Flyttstädning

Visningsstädning

Äldreflytt och dödsbo

Begär offert här: