Flyttstädning Sollentuna: Enkelt, smidigt och professionell Flyttstäd för dig

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning i Sollentuna med Anne Blom Städ & Service, ett städföretag som ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Sollentuna med ett skinande rent resultat.

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Sollentuna, vi hjälper dig med beläggningar som inte släpper, fönsterputsning samt städa skrymslen och vrår inför och efter flytt.

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Sollentuna ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden.

Flyttstäd i Sollentuna med kompetens och erfarenhet

Utsikt över Sollentuna i StockholmVi är flyttstädarna i Sollentuna som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid kommunikationen mellan er som kund och oss som företag. Vi har utfört flyttstädningar i Stockholm och Sollentuna sedan 1996, fråga oss gärna om våra referenser inom flyttstädning. Det är inte helt omöjligt att vi har flyttstädat åt grannen.

Professionell Städfirma som värnar om vår miljö

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö i Sollentuna. Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor.

Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd - när du vill anlita bra personal för flyttstädning i Sollentuna!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: