Flyttstädning Södermalm: Flyttstäd på Söder med garanti och kvalitet!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Södermalm. Vi finns nära dig på natursköna Södermalm på uppdrag. Anne Blom städ & service har städat i många hem och hos företag runt om i Södermalm med skinande resultat allt i från Hornstull i väster till Vita bergen i öster och Slussen i norr till Skanstull i Söder.

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Södermalm, om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper eller att städa skrymslen och vrår inför och efter flytt!

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Södermalm ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden.

Flyttstäd i Södermalm med kompetens och erfarenhet

Söder höjder på SödermalmVi är helt enkelt en städfirma i Södermalm som gör det mesta inom lokalvård och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vet att kommunikation mellan dig som kund och oss är en central del för dig. Fråga oss gärna om våra referenser inom flyttstädning och hör efter vad vi gjort tidigare!

Hjärtligt välkommen till Anne bloms flyttstädning - När du vill anlita personal för flyttstädning Södermalm!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: