Flyttstädning Huddinge: Städning med garanti och kvalitet!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Huddinge nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig söder om söder!

Med Anne Bloms flyttstäd får du en professionell städning av bostaden. Vår personal jobbar efter en checklista så att du som kund liksom den som flyttar in vet precis vad som blivit gjort. Båda parter kan efter genomgång på ett enkelt sätt gå igenom och godkänna städningen.

Anne Bloms Garantifolder lämnas över till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning av det utförda arbetet. Vi garanterar kvalitet på utförandet och tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. För din egen del är du garanterat fri från hela ansvaret.

Vi har över tjugo års erfarenhet av flyttstäd med nöjda kunder i hela Stockholm. Så ska du flytta från eller inom Huddinge eller inom övriga Stockholmsområdet hör av er till oss för råd och pris för din flyttstäd.

Vår personal är legitimerade, kollektivanslutna och fullt försäkrade. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och alltid blir trevligt och professionellt bemötta av vår personal.

VISNINGSSTÄD I HUDDINGE NÄR DET ÄR DAGS ATT SÄLJA

Inför visning och värdering av bostaden kan en ordentlig städning göra skillnad på slutpriset. Ett nytorkat golv, skinande rena fönster och väldoftande badrum ger ett härligt intryck på en potentiell köpare. Hör av er till oss så hjälper vi dig komma fram till bästa insats till din visning!

ANVÄND RUTAVDRAGET FÖR DINA STÄDTJÄNSTER

Jokkmokktält i Huddinge CentrumDu som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet, alltså vi på Anne Blom. En del av arbetskostnaden dras av på din faktura. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

MILJÖTÄNK

Miljöaspekten är en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen.

Ring 08-22 22 26 eller använd vårt kalkylformulär om du har frågor eller önskar prisuppgift rörande Flyttstädning Huddinge!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: