Flyttstäd och Flyttstädning Handen: Enkelt och smidigt och professionellt för dig

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Handen med Anne Blom städföretag ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Handen med ett skinande rent resultat.

Flyttstädning i alla skrymslen och vrår för dig i Handen

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Handen, om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper, städa skrymslen och vrår inför och efter flytt.

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Handen ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

Flyttstäd Handen med kompetens och erfarenhet

Fredrika Bremerskolan i HandenVi är flyttstädarna i Handen som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Handen med omnejd under många år, så fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen?

Professionell Städfirma som säkrar din flytt och värnar om vår miljö

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö i Handen. Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor.

Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster i Handen.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd - när du vill anlita bra personal för flyttstädning Handen!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: