Flyttstäd och Flyttstädning Essingen: Enkelt och smidigt och professionellt för dig

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Essingen med Anne Blom som städföretag ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och på Essingen med ett skinande rent resultat. Vi har tidigare flyttstädat på hela Essingen såsom:

  • Lilla Essingen
  • Stora Essingen

Flyttstädning i alla skrymslen och vrår för dig på Essingen

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning på Essingen, om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper eller att städa skrymslen och vrår inför och efter flytt.

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare på Essingen ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden.

Flyttstäd Essingen med kompetens och erfarenhet

Vi är flyttstädarna på Essingen som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Sommar på Lilla EssingenVi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd på Essingen på flera adresser, så fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen?

Professionell Städfirma som säkrar din flytt och värnar om vår miljö

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö på Essingen. Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor.

Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster på Essingen.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd - när du vill anlita bra personal för flyttstädning Essingen!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: