Flyttstädning Danderyd och Djursholm : Anlita en professionell städfirma inför din flytt!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Flyttstädning Danderyd gör din flytt enklare. Flyttstädning Djursholm med Anne Bloms flyttstäd ger dig en professionell städning av bostaden. Vår personal jobbar efter en checklista så att du som kund liksom den som flyttar in vet precis vad som blivit gjort. Båda parter kan efter genomgång på ett enkelt sätt gå igenom och godkänna städningen.

Anne Bloms Garantifolder lämnas över till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning av det utförda arbetet. Vi garanterar kvalitet på utförandet och tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren. För din egen del är du garanterat fri från hela ansvaret.

Vi har över tjugo års erfarenhet av flyttstäd med nöjda kunder i hela Stockholm. Så ska du flytta från eller inom Danderyd, Djursholm, Stocksund eller Enebyberg hör av er till oss för råd och pris för din flyttstäd.

VISNINGSSTÄD I DANDERYD NÄR DET ÄR DAGS ATT SÄLJA

Bild på vattentorn i DanderydInför visning och värdering av bostaden kan en ordentlig städning göra skillnad på slutpriset. Ett nytorkat golv, skinande rena fönster och väldoftande badrum ger ett härligt intryck på en potentiell köpare. Hör av er till oss så hjälper vi dig komma fram till bästa insats till din visning!

MED OSS KAN DU KÄNNA DIG TRYGG

Vår personal är legitimerade, kollektivanslutna och fullt försäkrade. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och alltid blir trevligt och professionellt bemötta av vår personal.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen.

Tveka inte att kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för prisuppgift och rådgivning för Flyttstädning Danderyd och Djursholm!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: