Flyttstädning Bromma med kvalité och garanti

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp flytt pris

Anne Blom står till tjänst med flyttstäd i Bromma om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper, att städa skrymslen och vrår inför och efter flytt!

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Bromma ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden. Är de inflyttade inte nöjda med städningen behöver de bara kontakta oss så åtgärdar vi eventuella misstag så fort som möjligt.

Flyttstäd i Bromma med kompetens och erfarenhet

Spårvagn i BrommaVi är helt enkelt en städfirma i Bromma som gör det mesta inom lokalvård och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vet att kommunikation mellan dig som kund och oss är en central del för dig. Fråga oss gärna om våra referenser inom flyttstädning och hör efter vad vi gjort tidigare!

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär så berättar vi mer om Anne Bloms städtjänster i Bromma.

Hjärtligt välkommen till Anne Blom - När du vill anlita personal för flyttstädning Bromma!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: