Fönsterputsning sollentuna, kontakta oss för fönsterputs! | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning i Sollentuna med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck både inifrån och utifrån. Vi utför fönsterputs åt såväl privatpersoner som företag i Sollentuna kommun. Fönster putsas och rengörs in- och utvändigt, tjänsten Fönsterputs kan även beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Sollentunaområdet med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet.

FÖNSTERPUTS I SOLLENTUNA - VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs i Sollentuna är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat men kan även kombineras med andra tjänster vi har, exempelvis Hemstädning.

Utsikt över Sollentuna i StockholmVi har 20 års erfarenhet inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om hela Sollentunaområdet. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i belastningsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter som är noggrant utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta möjliga påverkan av miljön.

Städföretaget som tar hand om fönsterputsningar och andra professionella städtjänster i Sollentuna

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Sollentuna erbjuder vi en mängd professionella städtjänster. Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TJÄNSTEN FÖNSTERPUTS I SOLLENTUNA

Priset för tjänsten Fönsterputs i Sollentuna är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i. Kontakta oss via mail eller telefon 08 22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning i Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: