Fönsterputsning Kungsholmen | Fönsterputs Kungsholmen | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning Kungsholmen med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs för såväl privatpersoner som åt företag på Kungsholmen. Fönster putsas och rengörs såväl in och utvändigt, och tjänsten Fönsterputs kan också beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och på Kungsholmen med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Vi har utfört fönsterputs i:

  • Kungsholmen (även känt under namnet Västermalm)
  • Marieberg
  • Fredhäll
  • Kristineberg
  • Stadshagen

FÖNSTERPUTS KUNGSHOLMEN - VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs på Kungsholmen är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat men även kombineras med andra tjänster vi har, exempelvis i kombination med Hemstädning.

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov på och runt om Kungsholmen. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Norr Mälarstrand på KungsholmenVi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta påverkan av miljön.

Städföretaget som tar hand om fönsterputsningar och andra professionella städtjänster på Kungsholmen

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar i Kungsholmen erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING PÅ KUNGSHOLMEN

Priset för tjänsten Fönsterputs på Kungsholmen är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller telefon 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Kungsholmen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: