Fönsterputsning Bromma för klara fönster

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning, som ger klara fönsterglas och en långverkande effekt kräver både bra utrustning och ett gott handlag.

Under våren så vill man släppa in den återvändande solen och under hösten ta in så mycket som möjligt av allt dagsljus som finns.

Fönsterputs i Bromma med kvalitet och erfarenhet

Spårvagn i BrommaVåra arbetslag har erfarenhet av fönsterputs i Bromma sedan länge, vi har ett flertal referenser både under vårperioden samt under höstperioden. Fönsterputsning kräver olika hantering beroende på fönsterstorlek, innerfönster och ytterfönster och tjocklek. Klara fönster är inte en självklarhet när man arbetar med fönsterputsning utan det kan vara fönstertyp och kvalitet som avgör klarheten. Olika hantering och handlag hjälper till vid just detta.

Fönsterputsning är ett perfekt komplement till hemstädning eller kontorsstädning, vanligtvis bokas en fönsterputs på våren och en på hösten.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för Fönsterputsning Bromma, så hjälper vi till med klara ytor på era fönster!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: