Fönsterputsning Östermalm - skinande rent med Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Fönsterputsning Östermalm är en städtjänst Anne Blom erbjuder privatpersoner och företag.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Stockholm med skinande resultat. Vi ger er härligt rena fönster i bostaden eller i företagets lokaler. Låt ljuset flöda in och njut av utsikten genom skinande rena fönsterglas. Ge dina fönster en extra glans, det ger dig och dina gäster och besökare ett trevligare intryck såväl utifrån som inifrån.

Fönsterputs Östermalm

Anne Bloms tjänst för fönsterputsning i Östermalm innefattar puts och rengöring in- och utvändigt av din bostads eller företags samtliga fönster.

Du vet väl om att fönsterputs kan beställas separat från våra andra tjänster? Du kan självklart även addera schemalagd puts av fönster kombinerat med exempelvis hemstädning om du så önskar. Vi hjälper dig hitta bästa lösning för just era behov!

Pris fönsterputs i Östermalm

Östermalmshallen i Stockholm

Priset för fönsterputs på Östermalm baseras generellt på antal fönster samt fönstrens skick. För ge rätt pris kommer vi gärna till dig och inspekterar dina fönster för att avgöra skicket. Därefter ger vi dig en offert.

Vi använder i största möjliga mån utvalda miljömärkta produkter för att göra minimal inverkan på miljön.

Läs mer om Anne Bloms miljöarbete.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren tar hand om underlaget för RUT. Avdrag på en del av arbetskostnaden görs på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Läs mer på Skatteverket.se.

Låt oss sköta din fönsterputs. Kontakta oss gärna om Fönsterputsning Östermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: