Dödsbostädning Vasastan - Vi hjälper dig i svåra tider

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Vasastan med Anne Blom Städ & Service är vår speciella tjänst där vi hjälper dig som har förlorat någon närstående med allt det praktiska som rör städning av dödsbon.

Vi hjälper dig med allt det där praktiska, allt det där som det kan vara både svårt och jobbigt att ta tag i när någon närstående har gått bort.

Med stor förståelse för omständigheterna så kan vi hjälpa dig på bästa sätt, när du är i störst behov av städhjälp av dödsbon i Vasastan.

När någon närstående har gått bort

Det är alltid mycket att tänka på och ta ställning till när man har förlorat någon närstående. Men städningen och liknande praktikaliteter skall inte behöva vara det du behöver lägga tid och kraft på. Låt oss ta hand om det och koncentrera dig på allt annat som du behöver ta hand om och ta ställning till.

Hör gärna av dig till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när du är i behov av städhjälp av ett dödsbo i Vasastan.

LÅT OSS TA HAND OM ER DÖDSBOSTÄD VASASTAN

Dödsbostäd Vasastan är städtjänsten från Anne Blom Städ & Service som underlättar för dig när någon närstående har gått bort. Med hänsynsfullt bemötande och erfarenhet, så tar vi i svåra tider hand om allt som rör dödsbostädningar och underlättar tillvaron för dig.

st eriksbron vasastan

Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Med hänsynsfullt bemötande och mångårig erfarenhet, så tar vi hand om dödsbostädningar.

Låt oss ta hand om er

Vi hjälper till med allt det praktiska vid dödsbon.

Låt oss ta hand om allt det praktiska:

 • Städning av bostad
 • Kontakt med mäklare
 • Nyckelhantering
 • Avläsning av el - och vattenmätare

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Återvinnarna.

Äldreflytt - oavsett om det är i samband med dödsbon eller separat

Ibland så kan ett oväntat dödsfall i familjen också leda till att ett behov av en äldreflytt uppstår när t.ex. ena parten av ett äldre par behöver flytta till ett äldreboende eller motsvarande. Eller kanske från en tungrodd och opraktisk bostad till någonting mer lättskött.

Låt oss hjälpa er även med allt det praktiska kring äldreflytten och flyttstädningen.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Vasastan, med skinande rent resultat:

 • Från Norrbackagatan till Sveavägen
 • Från Karlbergsvägen till Norra Stationsgatan
 • Från Kungstensgatan till Vanadisvägen
 • Från Tegnérlunden till Vanadislunden
 • Från Observatorielunden till Solvändan
 • Från Hälsingegatan till Tomtebogatan

Med hänsynsfullt bemötande och erfarenhet, så kan vi ta hand om allt det praktiska som rör dödsbostädningar och därigenom underlätta tillvaron för dig. Om du behöver genomföra en äldreflytt så hjälper vi dig med det också.

Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Vasastan.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: