Dödsbostädning Gamla Stan - Vi hjälper dig med äldreflytt i svåra tider

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Gamla Stan med Anne Blom Städ & Service så kan du släppa allt som rör städning av dödsbon eller vid äldreflytt.

Vår personal hjälper dig med stor förståelse för omständigheterna med allt det där praktiska som kan vara både jobbigt och svårt att ta hand om när någon närstående har gått bort. Även fast det kan vara "bara" gälla en äldreflytt, så kan det vara nog så problematiskt att hantera. Det är precis här som vår personal hjälper dig att slippa tänka städning bland alla andra tankar som florerar.

Allt ifrån dösbostädning åt privatpersoner till äldreflytt åt en gammal mamma eller far hjälper vi dig med städningen som det medför.

Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Gamla Stans alla gator och gränder framförallt såsom:

 • Från Kornhamnstorg till Mynttorget
 • Från Skeppsbron till Riddarholmen
 • Från Järntorget till Stortorget
 • Från såväl Västerlånggatan till Österlånggatan

Hör gärna av dig till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt, när du är i behov av städhjälp av dödsbon eller vid äldreflytt runtom hela Gamla Stan.

DÖDSBOSTÄD GAMLA STAN - LÅT OSS TA HAND OM ER

Dödsbostäd Gamla Stan är städtjänsten vid bortgång av en närstående från Anne Blom Städ & Service som underlättar för dig i svåra tider.

gamla stanMed hänsynsfullt bemötande och erfarenhet, så tar vi hand om dödsbostädningar som underlättar för er i svåra tider.

Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med allt det praktiska vid äldreflytt och dödsbon.

Låt oss ta hand om ert boende i Gamla Stan:

 • Städning av bostad i Gamla Stan
 • Kontakt med mäklare för bostaden i Gamla Stan
 • Nyckelhantering till fastighetsägare och förening i Gamla Stan
 • Avläsning av el - och vattenmätare till designerad elleverantör

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Återvinnarna.

KONTAKTA OSS FÖR ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING

Vi finns alltid nära dig i Gamla Stan och vi har arbetslag i området varje dag för någon form av städning.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Gamla Stan med skinande resultat. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Gamla Stan.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: