Dödsbostädning Sundbyberg - Vi hjälper dig med äldreflytt i svåra tider

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Sundbyberg med Anne Blom Städ & Service kan du släppa allt som rör sig om städning av dödsbon eller vid äldreflytt.

Med stor förståelse för omständigheterna hjälper vi dig med allt det praktiska som kan vara både jobbigt och svårt att ta hand om när någon närstående har gått bort.

Hör gärna av dig till oss för råd om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när du är i behov av städhjälp av dödsbon eller vid äldreflytt i Sundbyberg.

DÖDSBOSTÄD SUNDBYBERG - LÅT OSS TA HAND OM ER

Dödsbostäd Sundbyberg är städtjänsten vid bortgång av en närstående från Anne Blom Städ & Service som underlättar för dig i svåra tider.

Landsvägen i SundbybergMed hänsynsfullt bemötande och erfarenhet, så tar vi hand om dödsbostädningar som underlättar för er i svåra tider.

Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon.

Låt oss ta hand om er:

  • Städning av bostad
  • Kontakt med mäklare
  • Nyckelhantering
  • Avläsning av el - och vattenmätare

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Återvinnarna.

Kontakta oss för äldreflytt och dödsbostädning

Vi finns nära dig i Sundbyberg. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Sundbyberg med skinande resultat. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Sundbyberg.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: