Dödsbostädning Solna: Vi hjälper dig med allt bestyr när det är som svårast.

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Solna är vår städtjänst som hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal. Anne Bloms personal är erfarna, alltid legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflyttning och dödsbon som städning av bostaden, kontakt med mäklare, nyckelhantering och exempelvis avläsning av el -och vattenmätare.

SMIDIG ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING

Utsikt över Friends arena i Solna

Vi kan ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

VI FINNS NÄRA DIG I SOLNA MED ALLT INOM STÄD

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär angående: Dödsbostädning Solna

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: