Dödsbostädning Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Dödsbostädning i Sollentuna med Anne Blom Städ & Service behöver ni inte inte tänka på allt som rör städning av bostaden vid äldreflytt eller dödsbon. Vi hjälper dig som bor i Sollentuna kommun med det praktiska som kan vara både svårt och jobbigt att ta hand om efter att någon närstående har gått bort.

Vi har stor förståelse för omstädigheterna och värderar både ett anständigt och finkänsligt bemötande från vår personal vid städuppdrag av dödsbon i Sollentuna. Anne Bloms personal är erfarna, legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Hör gärna av er till oss för råd om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt när ni är i behov av hjälp med städning av dödsbo eller äldreflytt i Sollentunas kommun.

DÖDSBOSTÄD SOLLENTUNA - Städfirman för er i behov av hjälp i svåra tider

Edsbergs slott i SollentunaDödsbostäd Sollentuna är en tjänst från Anne Blom Städ & Service i Sollentunaområdet. Med hänsynsfullt bemötande och erfarenhet tar vi hand om dödsbostädningarna för att underlätta för er i svåra tider.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon i Sollentuna.

Låt oss ta hand om er:

  • städning av bostad
  • kontakt med mäklare
  • nyckelhantering
  • avläsning av el - och vattenmätare

Vi kan även ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det ni vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

KONTAKTA OSS

Vi finns nära dig i Sollentuna kommun. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Sollentuna med skinande resultat. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Vi utför städning i Sollentuna samt i övriga Stockholms län. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående dödsbostädning i Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: