Dödsbostädning Nacka - Städning av dödsbo och äldreflytt

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Nacka från Anne Blom hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att en närstående har gått bort. Vi hjälper dig med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon för att underlätta för dig i svåra tider. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal och därför möts alla våra kunder med erfaren, kompetent och legitimerad städpersonal som är fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Anne Blom städfirma utför dödsbostädningar i och runt om Nacka samt hela Stockholm med omnejd.

Låt oss sköta:

  • Dödsbostädningen
  • Nyckelhanteringen tillsammans med Återvinnarna

Hör gärna av er till oss för råd hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi hjälper dig i Nacka när du behöver hjälp med städning av dödsbon och äldreflytt.

DÖDSBOSTÄD NACKA - Vi underlättar för dig med professionella städtjänster

Staty vid Nacka StrandDödsbostäd Nacka är vår städtjänst för städ och service vid äldreflytt och dödsbon i Nacka kommun. Vill du ha hjälp med att bli av med saker du inte längre vill ha kvar? Då kan vi hjälpa dig med att kontakta hjälporganisationer som hämtar det du vill bli av med och som även sorterar ut det som är säljbart. Vi samarbetar med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

För dödsbostädning och äldreflyttstädning erbjuder vi allt som ingår i våra tjänster:

  • Flyttstädning
  • Grovstädning
  • Sanering eller enklare städning

Bostaden städas enligt överenskommelse inför visning, försäljning eller för att återlämnas till hyresvärd.

TVEKA INTE ATT LÄMNA ANSVARET TILL OSS! KONTAKTA OSS

Vi finns nära dig i natursköna Nacka kommun. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag i hela Stockholms län med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Nacka kommun.

Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst: telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående: Dödsbostädning Nacka

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: