Dödsbostädning Huddinge: Vi tar hand om städning och tömning av bostaden

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Huddinge från Anne Blom hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal. Anne Bloms personal är erfarna, alltid legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon. Låt oss sköta städning av bostaden, kontakt med mäklare, nyckelhantering och exempelvis avläsning av el -och vattenmätare. Hör gärna av er till oss för råd hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

TÖMNING AV BOSTAD VID ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄD

Jokkmokktält i Huddinge CentrumVi kan ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

KONTAKTA OSS

Vi finns nära dig i natursköna Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Vi utför städning i Huddinge samt i övriga Stockholmsområdet. Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kalkylformulär angående: Dödsbostädning Huddinge

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: