Dödsbostädning Hägersten - städning vid äldreflytt och dödsbon

Anne Blom Home Logo

 • Vår personal.
 • Malou dammar.
 • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Hägersten från Anne Blom hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Om någon anhörig gått bort kan det kännas tungt att själv utföra dödsbostädning. Då hjälper gärna vi till och ser till att du får en sak mindre att tänka på. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal. Vår professionella städfirma Anne Blom utför dödsbostädning i Hägersten.

Dödsboservice och Städning Hägersten med Anne Blom - Dödsbostädning Hägersten

Staty vid Nacka StrandAnne Bloms personal är erfarna, alltid legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon i hela Hägersten: Fruängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Mälarhöjden och Västertorp.

Vi strävar efter att göra vårt arbete enkelt och smidigt för kunden genom att hjälpa till med allt vi kan på ett seriöst och respektfullt sätt.

Vi värnar om miljön genom att minimera miljöpåverkan. Vi använder alltid miljögodkända städprodukter och ser till att eventuella återvinningsprodukter hanteras och kastas på rätt plats.

Låt oss hjälpa dig i svåra tider!

DÖDSBOSTÄD HÄGERSTEN - VID ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING

Dödsbostäd Hägersten heter vår tjänst för städ och service vid dödsbo och äldreflytt. Med legitimerad och försäkrad personal kommer vi ut till dig i Hägersten och dödsbostädar med respekt och tystnadsplikt. Vill du ha hjälp med att bli av med saker du inte vill ha kvar? Då kan vi ordna kontakt med hjälporganisationer som sorterar ut säljbara saker och som tar med sig det du vill bli av med. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

Vi städar alla ytor grundligt, vi tar med all utrustning och städmaterial. Vi har kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring och all personal är internutbildad att städa på en branschledande nivå.

En dödsbostädning är samma sak som flyttstädning, det innebär att allt som utförs vid en flyttstädning också görs vid en dödsbostädning.

Exempel på bara ett fåtal saker som vi gör vid en dödsbostädning är:

 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Dammtorkning och våttorkning av samtliga ytor
 • Rengöring av kökets alla vitvaror, skåp och ytor
 • Urtorkning av samtliga skåp i alla rum
 • Badrum, toaletter, badkar, duschutrymme
 • Fönsterputs och Kamrengörning

För dödsbostädning och äldreflyttstädning erbjuder vi bland annat:

 • Flyttstädning
 • Grovstädning
 • Sanering eller enklare städning

LÄMNA ANSVARET TILL OSS! KONTAKTA OSS 

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Hägersten. 

Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst: telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående: Dödsbostädning Hägersten

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: