Dödsbostädning Östermalm - När du som bäst behöver hjälp!

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

knapp aldre pris

Dödsbostädning Östermalm: Vi tar hand om det praktiska åt er

Dödsbostädning Östermalm från Anne Blom hjälper dig med det praktiska. Det som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal.

Anne Bloms personal är erfarna, alltid legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflytt och dödsbon. Vi kan ta ett övergripande ansvar i samband med städning av bostaden. Så som:

  • Kontakt med mäklare
  • Nyckelhantering
  • Avläsning av el - och vattenmätare etc

Östermalmshallen i StockholmHör gärna av er till oss för råd om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

DÖDSBOSTÄD OCH TÖMNING AV BOSTAD VID ÄLDREFLYTT

Vid dödsbostädning och äldreflytt vill man ofta bli av med en del förmål och möbler. Anne Blom har kontakt med hjälporganisationer som hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen ÅterVinnarna.

Anne Blom - en professionell städpartner

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Stockholmstrakten med skinande rent resultat. Från vårt huvudkontor i Västberga kan vi snabbt var på plats hos dig i Östermalm. Varmt välkommen till oss på Anne Blom Städ & Service.

Kontakta oss för dödsbostäd  

Vi utför äldreflytt samt städning av dödsbon i Östermalm samt övriga Stockholms området.

Har du frågor och funderingar? Varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt mailformulär angående Dödsbostädning Östermalm

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: