Frågor och svar

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

FRÅGOR OCH SVAR OM DEN BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING SOM VI ERBJUDER

Kontaktknapp

Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

Utför ni byggstädningar till både privatpersoner och större byggarbetsplatser åt företag?

Denna städtjänst erbjuds till både privatpersoner och till företag. Byggarbetsplatser brukar vara ett återkommande jobb medan byggstädning för privatpersoner sker oftast när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

Vad är skillnaden på Byggstädning och Etableringsstädning?

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen såsom städning av bodar som används såsom ombytesrum/fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Vad menas med att vi är ID-06 legitimerade?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: