Byggstäd Stockholm: Städning på byggarbetsplatsen

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Stockholm – då är det allvar på taket!

Byggstädning Stockholm, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Säkerhet måste vara A och O och även vi som är ID-06 legitimerade måste vara extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.

ID-06 legitimation har vi alla på Anne Blom – för din skull

Du som är proffs vet vilka följder en olycka eller stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring en självklarhet på Anne Blom. Varför? Jo, därför att vi har jobbat med detta i tjugo år. Det är så man lär sig. Från grunden.

Anne Blom gillar ordentliga anställningsavtal och hög arbetsmoral

Det blir faktiskt roligare då och alla trivs bättre tillsammans. Vi har vettiga arbetstider och dubbla kollektivavtal. Vi är alla kollade mot Polisens belastningsregister och när vi rekryterar är vi noga med personligheten. Dessutom är vi är inte fler på Anne Blom än att vi känner varandra väl.

Varför så många tjejer på Anne Blom?

Ingen särskild anledning till det, men det verkar oftast vara till fördel i tuffa arbetskulturer. Vi brukar alltid bli väl mottagna och alltid med respekt för vårt kunnande. Kanske är det så att ju mer arbetsplatser är uppblandade mellan tjejer och killar, desto mindre prestige och konkurrens. Det känner i alla fall vi och det är ju bra. Allt som kan minimera risken för olyckor, exempelvis vid byggstädning, är bra menar vi.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: