Byggstädning Stockholm City: Byggstäd med kvalité

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Stockholm City samt etableringsstädning är en speciell städtjänst som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder för företag och privatpersoner som bygger, bygger om eller renoverar i Stockholm City.

För byggarbetsplatser så erbjuder vi en återkommande etableringsstädning under byggnationen där vi ser till att alla lokaler alltid är välstädade och fräscha. Hos privatpersoner sker oftast en byggstädning när bygget eller renoveringen är klar, precis innan det är dags för att flytta in.

Anne Blom gör rent hus också med byggarbetsplatser

Anne Blom Städ & Service har städat många byggarbetsplatser i City med strålande resultat.

En byggstädning har likheter med en storstädning men skillnaden är att storstädningen sätts in i en befintlig bostad, medan byggstädning görs innan man flyttar in i en nybyggd eller nyrenoverad bostad. Ibland så utförs byggstädning i takt med att olika etapper av byggnationen blir klara, t.ex. för att få undan damm och annan bråte och skapa en tryggare och effektivare arbetsplats för hantverkarna. T.ex. innan målning, så att inte damm fastnar i målarfärgen.

Vi kan även hjälpa dig med praktiska saker vid behov, som t.ex. att fylla på kaffe och fikaförråd i byggbodar.

Från huvudkontor i Västberga så når vi snabbt ut till din byggarbetsplats, runt om i Stockholm City.

VÅR TJÄNST FÖR BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING - BYGGSTÄD STOCKHOLM CITY

stockholm city

Vår städtjänst Byggstäd Stockholm City är en efterfrågad tjänst för städning av byggarbetsplatser och vid renoveringsarbeten i hyresfastigheter och privata lägenheter runt om i City.

Med professionell städpersonal från Anne Blom Städ & Service så får du en ren och fräsch arbetsmiljö på din byggarbetsplats.

  • Byggstäd: sker i själva arbetsbyggnaden
  • Etableringstäd: sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig och erfaren städpersonal som vet vad gör och i vilken ordning de skall göra det.

Vad utmärker en bra byggstädning?

En ordentlig byggstädning kommer åt i alla de skrymslen och vrår som man annars lätt glömmer bort. Alla tecken på byggarbete eller renovering städas undan, allt damm torkas bort, skåp rengörs på både in- och utsidan, väggar torkas, golvbrunnar rensas. Ja, allt som behöver göras för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns fräscht och trivsamt från första stund.

Vi kan städning, vi kan byggarbetsplatser och vi kan Stockholm City

Om ni letar efter en pålitlig leverantör av byggstädning för ert bygg- eller renoveringsprojekt så kan ni känna er trygga med att välja oss. Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

ID-06 Legitimation - Kompetens och säkerhet

Du som jobbar i byggbranschen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service.

Med 20 års erfarenhet av byggstädning så garanterar vi på Anne Blom att du får en kvalificerad och professionellt genomförd städning, oavsett hur stort eller hur litet ditt bygg- eller renoveringsprojekt är.

Behöver du byggstädning eller etableringsstädning till ditt bygg- eller renoveringsprojekt?

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för frågor rörande byggstädning Stockholm City.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: