Byggstädning Sollentuna | Byggstäd Sollentuna | Anneblom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Sollentuna samt etableringsstädning erbjuder vi både företag och privatpersoner i hela Sollentunaområdet. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och företag runt om i Sollentuna kommun med skinande resultat.

Byggstädning i Sollentuna med mer än bara en enkel städning

Med huvudkontor i Västberga så når vi snabbt ut till dig i Sollentuna. Med Anne Blom byggstädning och etableringsstädning i Sollentuna ser vi till att alla lokaler som byggarbetare och andra personer vistas i alltid är välstädade och fräscha. Vi på Anne Blom hjälper även till med andra praktiska saker som kan behöva göras, som att fylla på kaffe och fikaförråd, m.m.

Vi har tidigare utfört städning på byggen i: Rotebro, Norrviken, Häggvik, Tureberg, Sjöberg, Kärrdal, Helenelund.

I vår byggstädning i Sollentuna, så erbjuder vi professionell städning för både privatpersoner och företags behov.

För privatpersoner så sker byggstädningen generellt när byggandet eller renovering är klar, d.v.s. innan det är dags för kunden att flytta in. På företags byggarbetsplatser är behovet vanligen återkommande byggstädning, s.k. etableringsstädning under hela byggnationen. Vi ger dig mer än bara en städning på ditt bygge i Sollentuna.

BYGGSTÄD SOLLENTUNA - BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING

Utsikt över SollentunaByggstäd i Sollentuna med proffsig städpersonal hos Anne Blom städ, så skapar vi en ren och fräsch arbetsmiljö åt våra kunder.

  • Byggstäd och etableringstäd i själva arbetsbyggnaden medan etableringstädning sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

ID-06 LEGITIMATION - GER ER EN TRYGGARE STÄDNING

Du som jobbar i byggbranschen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service.

Med 20 års erfarenhet av Anne Blom byggstädning i Sollentuna, kan ni alltid lita på att vi utför ett kvalificerat och proffsig städning.

Kontakta gärna oss på våran kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär för frågor rörande Byggstädning Sollentuna.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: