Byggstädning Södermalm | Byggstäd Södermalm | AnneBlom.se

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning i Södermalm samt etableringsstädning erbjuds både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och företag runt om i Södermalms kommun med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Med Anne Blom Städservice i Södermalm ser vi till att alla lokaler som byggare och andra vistas i alltid är städade och fräscha. Vi hjälper även till med andra praktiska saker som kan behövas göras, som att fylla på kaffe och fikaförråd, m.m.

Söder höjder på SödermalmI Södermalm i Stockholm erbjuder vi professionell byggstädning för både privatpersoner och företag som är i behov.

För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar, innan det är dags för kunden att flytta in, medan det på byggarbetsplatser är i behov av återkommande byggstädning under byggnationen.

BYGGSTÄD I SÖDERMALM - BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING

Byggstäd i Södermalm med kunnig personal hos Anne Blom Städ & Service ger er en ren och fräsch arbetsmiljö.

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD

Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva arbetsbyggnaden medan etableringstädning sker regelbundet på byggen, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om säkerheten och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

ID-06 LEGITIMATION – FÖR ER TRYGGHET

Du som jobbar i byggbranchen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service. Detta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen.

Med över tjugo års erfarenhet av byggstädning i Stockholm, kan ni lita på att vi utför ett kvalificerat arbete.

Kontakta gärna vår kundtjänst 08-22 22 26 för frågor rörande byggstädning i Södermalm.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: