Byggstädning Huddinge: Åt företag och privatpersoner i Stockholm

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Huddinge samt etableringsstäd erbjuds både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Vi finns nära dig i Huddinge från Stuvsta i norr till Flemingsberg i söder. Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Södertörn med skinande resultat. Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Söderort.

Vi ser till att lokalerna som byggare och andra vistas i är städade och fräscha. Anne Blom hjälper även till med andra praktiskta ting som kan behövas göras, som att fylla på kaffe- och fikaförråd med mera.

Kosläpp i HuddingePå byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb under byggnationen. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig personal. Vi värnar om säkerheten och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

ID-06 LEGITIMATION – FÖR ER TRYGGHET

Du som jobbar i byggbranchen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Detta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Vi har över tjugo års erfarenhet av byggstäd i Stockholm, så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete.

BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Kontakta gärna vår kundtjänst på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Huddinge.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: