Byggstädning Hägersten: Professionell städning för byggarbetsplatser och renovering

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Hägersten samt etableringsstädning är en städning vi erbjuder företag och privatpersoner. För byggarbetsplatser erbjuder vi en återkommande byggstädning under byggnationen där vi ser till att alla lokaler alltid är välstädade och fräscha. Hos privatpersoner sker oftast en byggstädning när bygget eller renoveringen är klar, precis innan det är dags att flytta in.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och företag med strålande resultat. Vi kan även hjälpa till med praktiska saker vid behov, så som att fylla på kaffe och fikaförråd.

Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i hela Hägersten: Fruängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Mälarhöjden och Västertorp.

BYGGSTÄD HÄGERSTEN - BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING

Regnbåge över hus i Aspudden, HägerstenByggstäd Hägersten är vår städtjänst för städning av byggarbetsplatser och renoveringsarbeten.

Professionell och erfaren städpersonal från Anne Blom Städ & Service skapar en ren och fräsch arbetsmiljö åt våra kunder.

  • Byggstäd: Sker i själva arbetsbyggnaden.
  • Etableringsstäd: Sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av ombytesrum, bodar, fikarum och matsal.

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig och erfaren städpersonal. Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

ID-06 LEGITIMATION - GER ER EN TRYGGARE STÄDNING

Du som jobbar i byggbranschen vet vilka följder en olycka, slarv eller stöld kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service.

Med 20 års erfarenhet av byggstädning garanterar vi på Anne Blom en kvalificerad och professionell städning.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för frågor rörande byggstädning Hägersten.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: