Byggstädning Danderyd: Vi utför professionell bygg -och etableringsstäd

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning Danderyd och etableringsstäd erbjuds både företag och privatpersoner i Stockholm. På byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Bild på vattenkvarn i DanderydByggstädning liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Säkerheten måste vara A och O och vi är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.

TRYGG ETABLERINGS- OCH BYGGSTÄD MED ID-06 LEGITIMERAD PERSONAL

Du som är proffs vet vilka följder en olycka eller stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats i Solna. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Dettta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Vi har över tjugo års erfarenhet så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete hos er.

STÄDNING ÅT FÖRETAG OCH I HEMMET HOS DIG I DANDERYD

Anne Blom har med över tjugo år i branschen skaffat sig nöjda kunder från Södertörn i syd till sköna Danderyd i norr. Vi brinner för det vi gör och utför kvalitativ städhjälp i hemmet och på olika typer av arbetsplatser. För oss är det viktigt att vårda våra kundkontakter genom ett trevligt och professionellt bemötande kombinerat med kompetens. För dig som bor i vackra Danderyd kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära "Allt i allo-service".

För BRF och fastighetsförvaltare utför vi bland annat trapphusstädningar och golvvård utförd av vår kunniga och trevliga personal. För dig som är i flytt-tagen inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat!

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Danderyd.

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: