Byggstädning Bromma för ett rent bygge

Anne Blom Home Logo

  • Vår personal.
  • Malou dammar.
  • Rengöring av tvättmaskin.

Ring så städar vi!

Kontaktknapp

Byggstädning, etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning är olika variationer av byggstädning som vi blir kontaktade för i Bromma.

  • Byggstäd: sker i själva arbetsbyggnaden
  • Etableringstäd: sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal

Att städa efter och under ett bygge är inget man lämnar till amatörer och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Därför är alla våra anställda som städar på byggen ID-06 legitimerade, fullförsäkrade, kollektivanslutna och har god erfarenhet av att jobba på och runt byggarbetsplatser.

Anne Blom Städ & Service har många års erfarenhet av byggstädning och har samarbetat med ett flertal olika byggföretag sen 90-talet. Vi har ett gott anseende inom branschen och vi känner en stor stolthet inför den kvaliteten vi upprätthåller samt vår flexibilitet i bemötandet av era behov.

Byggstäd i Bromma - En säkerhet för bygget

Spårvagn i BrommaAtt städa upp under arbetets gång, men även efteråt är en del av byggets säkerhet. Byggnadsplatser är annars en plats som ger hög olycksrisk för stressade hantverkare.

Kontakta oss på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för att lära dig mer om hur vi jobbar med Byggstädning i Bromma. Välkommen till Anne Blom!

Kontorsstädning Trappstädning Hemstädning StorstädningFlyttstädningVisningsstädningÄldreflytt och dödsboBegär offert här: